4 You tijdens Kerst in Oud Kampen 2017

Ook dit jaar zal Popkoor 4 You weer present zijn tijdens Kerst in Oud Kampen!

Dit jaar staan we niet in de Stadsgehoorzaal, zoals jullie gewend zijn, maar zijn we te zien en te horen in de Buitenkerk (Buiten Nieuwstraat 101).  En we zijn niet alleen in de Buitenkerk, er zullen daar meer koren gaan zingen: Gezellig!

Wil je Popkoor 4 You niet missen? Kom dan kijken tussen 17:00 en 17:50 – Dan zingen wij!

 


4 You op de Hanzedagen

De Hanzedagen staan voor de deur. Van 15 tot en met 18 juni zal het bruisen in Kampen.

Als Popkoor 4 You kunnen we natuurlijk niet aan de kant blijven staan en alleen maar toekijken. Nee, natuurlijk niet. Sterker nog, we komen met wel twee koren.

Zaterdag 17 juni zijn we te zien en te horen met het gastkoor Backcorner’ uit Zutphen’ van 16.30 uur tot 17.30 uur in de Broederstraat 16 te Kampen.

Genoteerd? Mooi! Tot dan!

 


Er zijn nog kaarten!

Jubileum concert 4 Seasons

 

Tik tik tik, de klok tikt door. Wie nu nog geen kaarten heeft, moet vaart maken hoor.

Het zou jammer zijn als je naast de kaarten vist en dit unieke concert van 4 You mist.

 

Hoe kan je kaarten bestellen?

Mail naar het onderstaande adres met de wens dat je kaarten wil (en hoeveel), dan krijg je snel bericht terug met nadere info.

optreden@popkoor4you-kampen.nl

 

Doen hè!

We hopen jullie allemaal te zien op 25 maart!


Win een trip!

Heb jij zin in een uitje? Dan heb je geluk. Want tijdens het jubileumconcert van popkoor 4-you, 25 maart aanstaande, maak je kans op een midweek/lang weekend in het mooie Sauerland.

Niet ver over de grens in Duitsland, op ongeveer 300 km vanaf Utrecht ligt het dorp Silbach, vlakbij Winterberg. Een schitterend gebied om in de winter te skieën en langlaufen en in de zomer kun je er naar hartenlust wandelen, mountainbiken.

Jan en Julia Kloosterman, van vakantiewoning Winterberg, overhandigen op 25 maart persoonlijk de winnaar deze unieke prijs.

Hoe kun je de prijs winnen? Nou simpel, dat kan door in de pauze lootjes te kopen. Voor €1,- heb je er al één. Wil je meer kansen maken op de prijs, dan koop je gewoon meer loten!

www.vakantiewoning-winterberg.eu

 


Jubileumconcert ‘4 Seasons’ van 4 You.

We repeteren onverstoorbaar driftig en goedgemutst door met het oog op ons jubileumconcert. Want voor je het weet, is het zover. 25 maart komt met rasse schreden dichterbij.
Met 4 Seasons brengt 4 You met een verrassend repertoire de vier jaargetijden muzikaal ten tonele. Wil je bij dit concert zijn? Aarzel dan niet alvast kaarten te kopen, want er zijn maar 160 plaatsen beschikbaar.

unnamed
Voor 7,50 zit je al binnen en als je donateur bent al voor 5,00. Je kan ook ticket + donateurschap kopen voor€10,-. Trouwens, wij verloten bij iedere 200 likes op onze Facebookpagina twee vrijkaarten https://www.facebook.com/popkoor4youKampen/.

Dus op naar Facebook en Liken maar! .